Post by stifdegimarda on Mar 16, 2022 14:15:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Jump 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Jump 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać, aby zwiększyć pieniądze ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Jump 3D 2022 version ▞▞▞
Najgorsza aplikacja, jaka kiedykolwiek była nudna, niesprawiedliwa, z wieloma dodatkami, łatwymi poziomami, nie wymagająca 😒 Gdybym mógł, dałbym jej 0 gwiazdek i powiem to jeszcze raz. NUDY
Okropna w poziomie 72/73 zablokowała mi się butelka
Gra bardzo mija, więc wiele butelek jest odblokowanych na wczesnych etapach gry, potrzebujemy więcej butelek
Świetna gra tylko jest dosyć dużo lekram
I Love My Bottle Jump Gra 3D App...😊😊😊
Jest wciągający i bardzo fajna nie ma dużo reklam tak jak inne gry
Dobrze, ale powinny pozwolić ci wybrać butelkę
Naprawdę podoba mi się ta gra, była taka gra, ale trzeba było zapłacić za te, które kupiłeś, więc naprawdę podoba mi się ta gra, było za dużo dodawania rzeczy, więc dam jej cztery
Grafika: 3/10 rozgrywka:9/10 Trudność: 6/10 ogulnie: 18/30
Dołączyłem do vipa, zabrało mi to pieniądze, a po 5 minutach nie byłem już vipem. UWIELBIAM TĘ GRĘ, ALE WTH???
Ta gra jest świetna, ale jedyną wadą gry jest to, że za każdym razem, gdy kończysz poziom, pojawia się reklama
Bottle Jump 3D Arkadspel igkc
DAJ WIĘCEJ RZECZY DO WYDANIA MONETY!!!!!! proszę♥️☺️
To świetna gra, ale wiele osób narzeka, że są dodawane, po prostu włącz wifi numtys i tak polecam pobrać tę grę bardzo zabawną i łatwą na początku, ale staje się trudniejsza, jeśli masz problemy, możesz zmienić trudność
Ta apka jest super.
nie mogłem się ruszyć, nawet gdy klikałem klawisze strzałek i klikałem myszą
Jest nie fajna bo np. nie da się przejść 22-23 nie da się przejść i dlatego daje jednom gwizdke
To fajna gra, ale ta gra ma wiele dodatków
Olaf
kiedy próbuję zacząć, tracę w sekundę
Podoba mi się ta gra, a reklamy są również ograniczone w tej grze .... I jest to najlepsza gra na przemijanie czasu ... I uwielbiam grę o przemijaniu czasu, to jest jedna z nich .... Polecam wam wszystkim zagrać w tę grę gra......☺️☺️
Gra super, 4 gwiazdki, bo ciągle powstają reklamy nawet gdy wyłączę WI-FI 😉
Bottle Jump 3D - קפיצת בקבוק ארקייד mnz
Aplikacja ale jest bardzo dużo reklam No więc to denerwuje
Reklamy są ciągłe, agresywne i jestem prawie pewien, że na moim telefonie zainstalowano złośliwe oprogramowanie.
Fajna gra oceńam joł na milion punktuf
Gra nie fajna, nie polecam jej z kilku powodow: 1.Poziomy są aktualne, powtarzające się, a tym samym nudne reklamy 2.Za często się powtarzają 3.Za pieniądze(te z gry) możesz kupić tylko okulary, nie ma misji, wydarzenia itp. 4.w tej grze jest pakiet VIP, wyświetla się w Często W NAJMNIEJU OCZEKIWANYM MOMENCIE, PRZEZ CO MOŻESZ PRZYPADKIEM KLIKNĄĆ, POTEM MUSISZ ZA TO ZAPŁACIĆ!!!
Fajna gra ale za dużo reklam nie i też więcej monet tszeba mjeć rzeby mje bardzo dużo polecam ale gra fajna polecam
Jest fajnie, ale nie do końca. Ogólnie gra jest fajna, ale nie w moim typie (nudna)
Uwielbiam tę grę, właśnie ją pobrałem i jest niesamowita 👍😀
To nie jest zabawne, ale jestem też na pół etatu i nie śpisz trochę więcej niż inni, hoy na pół etatu, a ty jesteś
Jest fajnie, ale jest za ciężko
Bottle Jump 3D Trò chơi điện tử wmre
Merge Tanks: Idle Tank Merger Jocuri obișnuite gxjz
Bardzo szybko się powtarza i musisz obejrzeć 2 dodatki, aby odblokować ostatni rząd butelek
Bottle Jump 3D እንቅስቃሴ ያለባቸው hdky
Najgorsza gra w historii! Jest zbyt wiele reklam, aby cieszyć się tą grą. Aby wyjaśnić, że jest już mnóstwo ludzi, którzy stworzyli tę aplikację, więc 2 rzeczy do zapamiętania 1, jeśli pobierzesz I NIENAWIDZĘ cię i 2 NIE POBIERAJ !!!!!!!! Dziękuję za przeczytanie i bądź bezpieczny. Umieść jedną gwiazdkę w tej grze lub els !!!
Dobra jazda samochodem
To bardzo dobra gra, ale musi mieć zwrot, więc dla mnie to 4 gwiazdki
Wasze aplikacje są gówniane