(Android) Stacky Bird: Fun Egg Dash Game мами за увеличаване на златото
Mar 16, 2022 14:27:43 GMT -5
Post by stifdegimarda on Mar 16, 2022 14:27:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stacky Bird: Fun Egg Dash Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stacky Bird: Fun Egg Dash Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами за увеличаване на златото ▞▞▞
▞▞▞ Stacky Bird: Fun Egg Dash Game 2022 version ▞▞▞
Не ме охлажда, когато съм ядосан
Хареса ми, защото трябва да използвате мозъка си, за да преминете нивото, също така кожите са очарователни❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Super laggy което е супер досадно и когато щракна не започва да се натрупва и след това умирам, така че това, което направих, беше да го свали.
Невероятно, но има само много добавки и мами и харесвам предизвикателство
Stacky Bird: Trò chơi Trứng Thông thường ihpe
Stacky Bird: рывок Казуальные nxgr
MapChart San’at va dizayn maiq
Забавно е.. няма много, ако добавя.... отнема време... иска ми се да го играя в продължение на 2 часа спокойно... наистина няма да съжалявате, че сте получили това приложение... да знаете, това не е фалшиви молби вземете приложението 😁😁😁😁
Чину
Току-що копирахте квадратна птица и добавихте толкова много реклами, че никой дори не може да играе. Това трябва да спре. Ще се радвам да се наслаждавам на играта ви, ако премахнете рекламите на 5s, това е страхотно, бих играл тази игра.
Лошо е и изоставащо
Аз като тази игра, можете да събирате-те птици 😀😀👍😁
Това е буквално най-невероятната игра, тя има сладки герои, които можете да съберете и разумно количество добавки! Определено трябва да изтеглите тази игра, която е сладка и невероятна!
Stacky Bird: рывок Казуальные nxgr
Работи много бавно на моя iphone, но е добре, оцених го с 2 погледа и също така всеки път, когато го докосна, за да снеса яйце, не работи така, както по дяволите
Stacky Bird: Hyper Casual Flying Birdie Game Casual mem
обичам тази игра.
Stacky Bird: Trò chơi Trứng Thông thường ihpe
😍🥰😡😃🤩😊
Забавно е, но мисля, че трябва да добавите още неща като град
Добре е, защото не е игра с пари за кликбейт и е забавна
Това приложение е хубаво, но не толкова добро и понякога показва, че stacky bird (тази игра) не реагира. Въпреки че ми хареса тази игра, но това лично за мен не е интересно, но е хубаво, давам на това приложение 6 от 10, имам предвид 6/10, като че ли е добре за мен. Ако има хубава музика, би било по-добре, защото няма забавление без музика. Въпреки че ми е малко забавно и добре 🙃
Много сладка игра, има реклами, но повечето от тях могат да се пропуснат, така че давам на това невероятна игра 10/10. Препоръчвам на хора, които са отегчени
О, боже мой. Всяка игра добавка. Пълни 30 секунди реклами и 5 секунди игра. зле
Това е очарователна игра и е много интересна ☺ Обичам тази игра #с уважение. Също така Adury можете да играете тази игра онлайн и ако сте онлайн, нямате реклами, така че включете своя wifi, когато играете.
Играта е забавна, но и скучна. Но мисля, че трябва да опиташ играта. Това е само мое мнение 😊
Реклами на всеки 10 секунди
НЕ МИ ХАРЕСВА ЗАТОЧНО ГО ИЗТРЯВАМ
страхотен
Харесвам тази игра
Забавно е, но е досадно да натискаш x в рекламата
ти си толкова сладък
Тази игра е добра. Забавно е и релаксиращо! Просто му дадох оценка 4 звезди, защото беше основно, но добро!
Обичам я много е сладичка и забавна!!! Но не знам как да споделят едни от животните във фейсбук,инстаграм и туитър,не ми дава. Теглете без да мислите🎀♊🌸💖🤩🤩🤩
Тази игра е забавна, лесна и проста, плюс кожите са много сладки и забавни за събиране❤️✨👌🏼
Дори не мога да играя, просто ми излиза черен екран...
Много е сладка и весела
Тази игра е страхотно е, че толкова много пари