Post by stifdegimarda on Mar 16, 2022 14:40:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dynamons World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dynamons World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ təcrübəni artırmaq ▞▞▞
▞▞▞ Dynamons World 2022 version ▞▞▞
Dynamons World ایفای نقش nzm
Mən sevirəm 😍😍 bu oyunu çox yeni çılğın funksiyalar və daha çox şey amma xahiş edirəm yeni sahəni mümkün qədər tez açın
Dynamons World ایفای نقش nzm
Çox gözəl iş görmüsünüz, amma yeni sahə gələndə bir pokem kimi əlavə edirsiniz. Bilmirəm, amma sən və bəzi elektrik tipli Pokémon olmalısan
Hə?! Klaudun qalası yoxdur! Yenilik yoxdur... Mən ona 4 ulduz yumruq verdim... 3 il əvvəl... və dedim ki, Klaude qalasını əlavə edin... 3 ildən sonra... Klaude qalası gəlməyib! Mən bir il əvvəl bütün dinamonları tutduqdan sonra oyunu silmişəm, hələ də onun gəlməsini gözləyirdim... Amma YOX!!!... bu təkcə mənim xahişim deyil... rəylərə baxın... hamı bunu arzulayır. .. Ümidimi itirdim... önümüzdəki 3 ildə Klaudun qalası olacağını düşünmə😞😭
Mən bu oyunu sevirəm artıq 5 ildir oynayıram amma klaudes qalası hələ də tezliklə gəlir bu oyun daha da yüksələ bilər amma klaudes qalası problemi bu oyun heç vaxt yüksəlməyəcək
Heç vaxt görmədiyim çox yaxşı oyundur, çünki bu, çox realdır
Mən bu yeniləməyə çox şadam, lakin səhvlərə görə çox bədbəxtəm. Döyüşü bitirmək niyyətində olduğum zaman oyun dayandırıldı və başlamadı, xahiş edirəm bu səhvi aradan qaldırın
Dynamons World Rollspel qng
Çox gözəl oyundur mən bu oyunu sevirəm .Sizdən bu oyunu mümkün qədər tez yeniləməyinizi və yeni dinamon növlərini təqdim etməyinizi istəyirəm
Oyunumu yeniləyəcəyəm və açıq deyil, bir şey et
Bu, yaxşı oyundur, lakin bir müddət daha çox vaxt tələb edir, bir az da gecikir. Ancaq söhbət funksiyası varsa, əvvəlkindən daha yaxşı idi
Hər şey yaxşıdır, amma klaude qalası illərdir tezliklə gələcək deyir .Mənim reytinqlərim aşağıdır, çünki mən Klaudun qalasını istəyirəm. Zəhmət olmasa, Klaudun qəsrini düzəldin. lütfən. İllərlə gözləməkdən darıxıram. Nəhayət, onu silməli oldum. 😔😔
Mən Dil oyununun çempionuyam və dinamonlar dünya oyununun heyvanının ən yaşlı oyunçusuyam, bütün mərhələləri başa vurdum, ona görə də bu oyunu bizə 5 ulduz verirəm, o qədər heyrətamizdir ki, bütün dostlarım da onu oynayırlar, bu, mənim versiyam dinamonlar üçün rahat olmayanda çox çox çox çox olur. dünya mənim xoşuma gəlmir, ona görə də dynamons World 2 quraşdırıram və düşünürəm ki, yenidən dinamonlar dünyasını axtarıram, ona görə də dinamon dünyasının köhnə versiyasını görürəm
Zenix-i tutduqdan sonra yeni gələn sahəmi necə aça bilərəm. Hər kəs deyir.açıq ya yox
Bu oyun hər hansı kapitanla oynadığım zaman ən pis oyundur, mən həmişə itirirəm Rexaroo 12-dir, lakin ona meydan oxumaq çox çətindir
Bu oyun daha yaxşıdır, lakin problem ondadır ki, adımı redaktə edə bilmirəm, ona görə də lütfən, bu səhvi mümkün qədər tez düzəldin.
Bu çox pis oyundur .Biz əsas hücumumuzdan istifadə edəndə onlar hücumu qaçırırlar və biz döyüşü uduzuruq ona görə də mənim seçimimlə çox pis oyundur
Tez yeni sahə verin! Heç bir boss döyüş oyunu olmadan darıxdırıcı görünür.
Elementlər az olduğu üçün darıxdırıcı... Maraqlı olması üçün əlavə edin.. Oyun tezliklə bitdi və mən onu sildim.
Salam açar oyunlar, oyun gözəl və çox macəralıdır, o qədər gözəldir və mənim səhvlər kimi bir neçə problemim var 👾 və bizim daha çox insana, yerə ehtiyacımız var və bizə daha çox dinamon və element lazımdır və səviyyə artarkən dinamonların vizual olmasını düzəltsəniz yaxşı olar Buna görə də bu problemlərin səbəbi mən 3 ulduz verdim və nəhayət, bu gözəl oyundur və hər bir oyunçu bunu ömür boyu bir dəfə oynamalıdır. ÇOX SAĞ OL
Mən arenada döyüşmək üçün 3 Ulduz qoyuram, insanlar orada gözləməyi sevirlər, nəinki edə biləcəyim yeganə şey forfit olmaqdır Ümid edirəm ki, hər iki komanda taymerin bitib-keçməyəcəyini görə bilsinlər, onlar diskvalifikasiya olunacaqlar.
Zəhmət olmasa, Claude qalasını açın. Açılmır Və çox gözəl oyun. Mən bunu dəfələrlə oynamışam və mənim krimsonum 18lvl idi.Mən arenaya gedib oynadığım zaman tentacle və recharge kimi hücumlardan istifadə edərək 20lvl krimson tapdım.bu necə mümkündür? krimson atəş növüdür və digər dinamonların hücumlarını edir. Mənə və rəyimə cavab belə vermirsən. Bəs niyə bu reytinq və baxış. Bu mənim sevimli oyunumdur və mən clauds qalasında oynamaq istəyirəm zəhmət olmasa bu dəfə cavab yazın. Bu proqramın istifadəçisi MK-ya təşəkkür edirəm
Son 3 ildən bəri Kauld qalası heç açılmadı. Buna görə mən yalnız 2 ulduz verirəm. Əgər dinamon dünyasını Kauld qalasına yeniləsəniz, sizə 5 ulduz qazandıracağam. Ona görə də onu tez bir zamanda yeniləyin.
Tərk edilmiş, tamamlanmamış proqram təminatı. Layiqli Pokemon kimi hər şeyi tutmaq oyunu, lakin son yeniləmə 2017-ci ildə idi və siz hələ də oyunu 2021-ci ildə tamamlaya bilməzsiniz, çünki ərazilər hələ əlçatan deyil. Bunu keçin.
Mən proqramı sildim və yenidən quraşdırdım, lakin tətbiqdaxili satınalmalarım daxil olmaqla, bütün hesab məlumatım silindi. Dəstək e-poçtu qeyri-aktivdir. Yeni yeniləmə məni həyəcanlandırdı, buna görə də bu, böyük bir xəyal qırıqlığıdır.
Bu oyunu çox bəyəndim amma birdən klaudes qalasında dayandı və mən onu təzəcə oynayıram deyəsən. 3 il əvvəl oynamışdım və o vaxt da Klaudes qalasında dayanmışdı. Bu dəfə də😓😓😓 Zəhmət olmasa bir yeniləmə verin Mən onu silmək istəmirəm.😓😓 Xahiş edirəm.
Mən thos oyun qoz sevdim bir səhv var. Bəzən, mt kerembo-da krimson, Psython və flarion eyni telefonda və eyni versiyada 16, bəzən 15, bəzən 14 və bəzən 13 səviyyəsində olur.
Yaxşı oyun, lakin yeniləmə çox yavaşdır, elektrik növündən başqa bütün növ əjdahalar var, xahiş edirəm onu tez yeniləyin
Dynamons topu dinamon ələ keçirilmədikdə boşa çıxır, lakin boşa getməmək üçün geri qayıtmalıdır .... TEZLİKLƏ nə vaxt gələcək? Əks halda bu, ən yaxşı proqramların ən yaxşısıdır
O, kalude qalasını necə açmağın ən yaxşı oyunudur
Bu oyun möhtəşəmdir, lakin klaude qalası açılmır. Hər dəfə "üzr istəyirəm bu hissə yalnız proqramda mövcuddur" deyir
Çox gözəl oyun və siz klaude qalasını açdığınız zaman klaude qalasını açdığınız üçün təşəkkürlər, lakin bütün oyunçuların açıq klaude qalası və zenix və digər dinamonları tutmaq üçün bütün oyunçuların yeni dinamonlar və əfsanəvi dinamonlarla başqa bir dünya açmaq istəyini bacardığınız qədər tez aça bilərsiniz. 2 ay ərzində edin Və zəhmət olmasa dinamonları maks. səviyyə 30-u yeniləyin və səviyyə yuxarı dinamonlar başqa forma daxil olduqda, mümkün qədər tez yeniləyin.
Bu oyun ən yaxşısıdır, lakin jenix tutduqdan sonra Yeni Era tezliklə gəlirdi, amma gəlmirdi
Sea of Thieves Cooking Timer Nástroje yloy
Bu, indiyə qədər oynadığım ən yaxşı oyunlardan biridir, lakin Klaude Krallığı uzun müddətdir ki, gəlmir. Beləliklə, yalnız 1 ulduz reytinqi.
Oyun açıq nahi ho raha hai 5 dəqiqə m bhi nahi ho raha çox darıxdırıcı oyun brust təcrübəsi
Oynadığım ən pis oyun, lakin heyrətamiz qrafika. Bu çox vaxt aparır. Və bir müddət sonra oyun və yeni şeylərin tezliklə gələcəyini söyləyir.. Daha da pisi. 2017-ci ildən bəri yeniləmə yoxdur
Möhtəşəm idi 😎😎👍Əgər siz (yaradıcılar tələsik düşərgəni bitirə bilsəydiniz) həqiqətən əla olardı 👍🙂
Bu oyun heyrətamizdir, lakin mən istəyirəm ki, siz yeniləməlisiniz, daha çox hekayələr daxil edəsiniz və ən qısa zamanda kludes qalasını açasınız..... zəhmət olmasa....... 4 açarım var, başqa 2 açar istəyirəm, amma bu mümkün deyil. bu versiya......zəhmət olmasa bu versiyanı tez bir zamanda yeniləyin... İndi siz kludes qalasını açdınız, amma mən tapşırığı bitirdim, zəhmət olmasa, tezliklə yeni sahə aça bilərsiniz... Zəhmət olmasa ....☹️
Köhnə versiya oynamaq üçün çox yaxşıdır, lakin indi yeni, köhnə parıltıdan, qaranlıq ekrandan daha pisdir və mən hətta ana ekranıma qayıdıram, amma oyun musiqisi fonda gəlir, həqiqətən oyun yaradıcısı bunu düzəltməlidir. Nəhayət dəhşətli səhv 😱😱
Bu, həqiqətən gözəl oyundur, lakin böyük bir problem var. Mən bütün mərhələləri tamamladım və indi Klaude qalasının vaxtıdır və mən kliklədiyim zaman onu əldə etmək üçün link göstərilir. Mən kliklədiyim zaman linkin təhlükəli olduğu üçün istifadə edilə bilməyəcəyini göstərir? Bəs mən bu mərhələyə necə başlamalıyam?
Mən bu oyunu 5 qiymətləndirərdim, lakin mən bu yaxınlarda cihazımı dəyişdim və bu cihazda oynaya bilmirəm! İlk oyundan sonra ekran qara olur və mən onu tamamlaya bilmirəm.
Mən bu oyunda hər şeyi sevirəm, lakin siz buz, qaya və daha çox şey əlavə edə bilərsiniz. Həm də hesabları saxlayın, çünki proqramı silib yenidən quraşdıranda bütün dinamonlarımı itirmişdim. Bu da bəzən heyran edir. Zəhmət olmasa səhvi düzəldin. 😅. Mən bu oyunu sevirəm😘😅
Oyun yaxşıdır, mən ondan həzz alıram, amma qəlpələri əldə etmək çox bahadır və ya çox vaxt aparır və ən pis tərəfi odur ki, Klaudun qalası heç vaxt gəlmir və siz heç vaxt zenix və digər krimson varyasyonlarını əldə etmək şansınız olmayacaq və bu, həqiqətən zəhlətökəndir. oynayın və bu şeyi düzəldin, çünki hər şeyi məhv edir
Yaxşı oyundur, amma mən istəyirəm ki, döyüşdə 5 və ya 6 dinamondan istifadə edək ki, bu barədə məlumat versəniz, hər növ atəşi elektrikə daşıya bilək, ona görə daha çox qiymətləndirərəm............ 😑😕
Oyun açılmır Sadəcə oyunun ortasında ilişib qalıram
Oyun çox əyləncəlidir, lakin məhdud səviyyələr var.
Dynamons World Rollspel qng
Bu gözəl oyundur amma mən bu oyuna cəmi üç ulduz verirəm, çünki Şelbi adasından 4-cü açarımı alanda və ondan sonra klaude qalasını açanda deyir ki, bu sayt tr.im tərəfindən bloklanıb və həddən artıq problem var ona görə də verin yalnız üç ulduz
Bu oyun heyrətamizdir, lakin kloude qalası kilidlidir zəhmət olmasa bir yeniləmə verin və kloude qalası açın, zəhmət olmasa tez bir yeniləmə verin